Elke maandag, dinsdag en donderdag zijn vrijwilligers in de weer om een verse en gezonde 3 gangen maaltijd te bereiden. (week 22)

Elke maandag, dinsdag en donderdag zijn vrijwilligers in de weer om een verse en gezonde 3 gangen maaltijd te bereiden. Weekblad Goed Nieuws

Taekwondo stijl jury cursus Nieuwegein Bij Taekwondo dient men voor 3e Dan deelgenomen te hebben aan de Stijljury cursus.

Voor oudere mensen die niet meer kunnen of willen koken of die het veel gezelliger vinden om samen met anderen te eten. Het vrijwilligerscorps vraagt dringend versterking om te kunnen zorgen dat oudere mensen op de eet tafel kunnen blijven rekenen! SAMEN VOOR ELKAAR! Want de eettafel heeft ook duidelijk een sociale functie. Zoals een ontmoetingsplek, het beginnen of onderhouden van sociale contacten, het voorkomen van eenzaamheid en draagt bij aan voldoende gezonde voeding van ouderen. Wij vragen daarom mensen die, tussen 09.00 en 13.00 uur 1x in de week, mee willen koken of meewerken om deze maaltijden samen in een team klaar te maken. U treft daar enthousiaste collega’s die zich graag samen met u willen inzetten voor de medemens.Kunnen zij binnenkort op u rekenen?? Vanzelfsprekend kunt u ook eerst kennis komen maken. Voor alle informatie graag contact opnemen met mevr. Lintzen- Rusman via 046-4425493 of 06-51931130. Tot ziens bij de eettafel in de Schepenbank Oirsbeek.


» Klik hier om terug te keren naar het nieuwsovericht