Nieuws

BRIEF VAN DE BURGEMEESTER (week 46)

Noodopvang Schinnen gesloten, meer structurele plekken in Sweikhuizen

» Bekijk nieuwsbericht


Schutterij Oirsbeek (week 46)

Na het geweldige en succesvol verlopen bondsschuttersfeest op 11 september 2022 hield de schutterij een partij frisdrank over.

» Bekijk nieuwsbericht


Een heel bijzondere jongere krijgt Jongerenlintje gemeente Beekdaelen (week 47)

Op donderdag 17 november heeft burgemeester Geurts het Jongerenlintje uitgereikt. Dit jaar eindelijk weer tijdens een gezellige bijeenkomst, georganiseerd door de voetbalclub waar Sem Offermanns als vierjarig voetballertje begon.

» Bekijk nieuwsbericht


Prins Glenn I van CV Sjilvend Alaaf (week 47)

Op zaterdag 19 november werd in cultureel centrum Fa-Si-La op ludieke wijze (met als thema DE DUMMER HOW ‘T UMMER) door de oud-prinsen een act opgevoerd.

» Bekijk nieuwsbericht


L’adventure Musicale 2022 in Petrus Canisius kerk Puth (week 47)

Vrijdag 9 en zaterdag 10 december is het weer zo ver. L’adventure Musicale 2022 vindt plaats in Puth! Na de uitverkochte avonden van andere jaren zal de fanfare van Puth u weer meenemen in een concert vol beleving. Dit jaar zal, naast het gebruik van beeld, licht en geluid, Anneke van Giersbergen de fanfare van Puth vergezellen in de Petrus Canisius kerk te Puth.

» Bekijk nieuwsbericht


Lizzy Goertzen succesvol (week 47)

Op zondag 13 november heeft Lizzy Goertzen van Gymnastiekvereniging Olympia KFC haar eerste plaatsingswedstrijd, teams middenbouw niveau 5, geturnd in Panningen.

» Bekijk nieuwsbericht


Arriva bereidt wijziging busroute 36 in Jabeek en Schinveld voor (week 47)

Eind volgend jaar (2023) past Arriva de busroute aan in Jabeek en Schinveld. Beide kernen worden op dit moment elk uur bediend door buslijn 36 (Sittard-Doenrade-JabeekSchinveld-Brunssum en vice versa).

» Bekijk nieuwsbericht


Jubilarissen Caeciliafeest Schinveld (week 47)

Zaterdag 12 november vierde Harmonie St. Caecilia Schinveld haar jaarlijkse Caeciliaviering.

» Bekijk nieuwsbericht