Nieuws

Informatie blad corona aanpak (week 22)

Informatie blad corona aanpak

» Bekijk nieuwsbericht


Herinrichting Markt en omgeving Oirsbeek: Aankondiging werkzaamheden (week 22)

In opdracht van de gemeente Beekdaelen is de aannemer recentelijk gestart met de werkzaamheden in het kader van project “Herinrichting Markt Oirsbeek”.

» Bekijk nieuwsbericht


Corona-aanpak: de volgende stap per 1 juni 2020 (week 22)

Zolang het coronavirus onder controle blijft, komt er stap voor stap meer ruimte. Tijdens de persconferentie op 19 mei gaf premier Rutte aan dat we per 1 juni 2020 opnieuw enkele maatregelen kunnen versoepelen: ‘alleen’ wordt weer iets meer ‘samen’.

» Bekijk nieuwsbericht


Zonnebloem loten 2020 (week 22)

Door de omstandigheden rond corona is het dit jaar ongewenst om bij u aan de deur te komen met Zonnebloem loten. Wel heeft de Nationale Vereniging “De Zonnebloem” vanuit het hoofdkantoor in Breda een online lotenverkoop op touw gezet waardoor het voor u toch mogelijk is dit jaar loten te kopen.

» Bekijk nieuwsbericht


8. Bellen blazen pastoor Harrie Sanders 1968-1981 (week 22)

Goed Nieuws was ook in die jaren een veel gelezen weekblad en pastoor Harrie Sanders, die in die jaren als pastoor van Oirsbeek heel goed het gevoel en leven van de mensen in zijn tijd begreep, was een vaste redacteur en zijn stukjes werden graag gelezen als een boodschap en steun voor het leven in die tijd.

» Bekijk nieuwsbericht


Wegkruis Duuster Getske Doenrade (week 22)

In 2018 vroeg de gemeente Schinnen aan IVN om aandacht en zorg te geven aan de wegkruisen in de gemeente. In de afgelopen tijd is er regelmatig werk besteed aan dit ‘cultuurgoed in onze gemeente’!

» Bekijk nieuwsbericht