Nieuws

Crescendo Doenrade (week 39)

Jubileumconcerten Gemengd Koor Crescendo Doenrade met musicalster Suzan Seegers

» Bekijk nieuwsbericht


Alertheid gevraagd omtrent woninginbraken! (week 39)

De donkere dagen komen er weer aan en inbrekers grijpen deze dagen aan om vaker hun slag te slaan. In het donker zijn zij minder zichtbaar en kunnen zij eenvoudiger hun gang gaan dan bijvoorbeeld in de zomer. Als inwoner kunt u een belangrijke rol spelen in het voorkomen en bestrijden van inbraken.

» Bekijk nieuwsbericht


Natuurmiddag IVN Beekdaelen-Schinnen (week 40)

Op maandag 17 oktober vind van 14.00 tot 16.00 uur in het IVN-gebouw, Burg. Pijlsstraat 1D Schinnen de Natuurmiddag plaats.

» Bekijk nieuwsbericht


Koning op herhaling bij St. Gertrudis (week 40)

Op zondag 18 september jl. vond op het Sjöttehoes in Amstenrade het jaarlijkse Koningsvogelschieten van schutterij St. Gertrudis plaats.

» Bekijk nieuwsbericht


Jaarlijkse loterij CV Sjilvend Alaaf (week 40)

De leden van carnavalsvereniging Sjilvend Alaaf zullen in week 40, vanaf maandag 3 oktober, weer bij u aankloppen voor de verkoop van loten voor de jaarlijkse loterij ten behoeve van de carnavalsviering in Schinveld.

» Bekijk nieuwsbericht


OERRR Wilde Buitendag en andere activiteiten tijdens de herfstvakantie (week 40)

OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten. Speciaal voor jouw kind wordt er op zaterdag 22 oktober de Wilde Buitendag georganiseerd waarop jouw lieveling zijn boswachter skills kan testen.

» Bekijk nieuwsbericht


Gesjlaagde Austroase daag mit enne Franse Sjlaag (week 40)

De plaats van het feest was de prachtige historische plek in de tuin voor de Orangerie van kasteel Amstenrade. Vanaf een uur druppelden de mensen het terrein op naar de Jeu de Boules baan, de Doolhof en de Franse hapjes met een glaasje wijn of een biertje. Er was dus amusement voor jong en oud. Bovendien was er geweldige Franse muziek te beluisteren door twee zangduo’s en het plekje was overgoten met een prachtig najaarszonnetje; ideaal om bekend te maken wie dit jaar verrast zou worden met de Thieskes Bloom.

» Bekijk nieuwsbericht