Nieuws

Olympia KFC Schinveld (week 30)

Na 25 jaar is Frits Scholte gestopt als trainer bij Gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld. Op grond van zijn vele verdiensten is hij door het bestuur benoemd tot erelid van de vereniging en ‘trainer voor het leven’

» Bekijk nieuwsbericht


Oproep aan hondenbezitters (week 31)

Het Limburgse platteland nodigt met zijn groene velden, bossen en uitgestrekte heuvellandschappen uit tot een mooie wandeling. De holle wegen tussen de landerijen, de wandelpaden langs maïsvelden, akkers en weiden met grazend vee vormen een uitgelezen gebied om een frisse neus te halen voor wandelaars en hun trouwe viervoeter. Zeker in de zomer en met de vakantie in het verschiet zoeken toeristen en Zuid-Limburgers zelf massaal het buitengebied op.

» Bekijk nieuwsbericht


Natuurmiddag (week 31)

IVN Beekdaelen-Schinnen organiseert op maandag 15 augustus weer een Natuurmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in het IVN lokaal Schinnen Burg.

» Bekijk nieuwsbericht


Plaquette Indiëmonument vernieuwd (week 31)

In 2012 was de bronzen plaquette van het Indiëmonument aan de Burg. Pijlsstraat te Schinnen, door vandalen van het monument gestolen.

» Bekijk nieuwsbericht


Voortgang werkzaamheden Provincialeweg te Oirsbeek (week 31)

De werkzaamheden rondom de Provincialeweg te Oirsbeek verlopen voorspoedig.

» Bekijk nieuwsbericht


Spectaculair riddertoernooi bij Kasteel Hoensbroek (week 31)

Op 22 en 23 oktober 2022 is Kasteel Hoensbroek, het Allermooiste Kasteel van Nederland, het toneel voor de heuse strijd om ‘de Heerlijkheid Hoensbroeck’.

» Bekijk nieuwsbericht


Nieuwe Commandant Logistiek NAVO-Hoofdkwartier Brunssum (week 31)

Woensdag 27 juli heeft een commandowisseling plaatsgevonden op het hoofdkwartier ‘Joint Logistics Support Group Brunssum’ (JLSGBS HQ), onder leiding van de Franse driesterrengeneraal Brice Houdet, de ‘Vice Chief of Staff’ (plaatsvervangend Chef-staf) van het ‘Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE) te Mons (België).

» Bekijk nieuwsbericht


Afgeschreven boekenverkoop bij alle bibliotheken van De Domijnen (week 31)

Op veler verzoek is er vanaf 25 juli t/m 3 september een grote verkoop van afgeschreven boeken en tijdschriften in alle bibliotheekvestigingen van De Domijnen. Deze boeken en tijdschriften verdienen nog een tweede ronde in deze tijd van duurzaamheid. De verkoop is tijdens de openingsuren van de bibliotheken.

» Bekijk nieuwsbericht


Junior Obstacle Run (week 31)

Zondag 11 september om 11:00 uur kun je weer ‘los’ tijdens de Junior Obstacle Run bij Adventure Park het Plateau.

» Bekijk nieuwsbericht