Nieuws

Lid koor New Generation ontvangt koninklijke onderscheiding (week 19)

In de ochtend van 26 april 2021 werd Marlou van Tilburg-Vromen verrast met een bezoek van burgemeester Eric Geurts samen met het bestuur van koor New Generation.

» Bekijk nieuwsbericht


TC Oirsbeek tennist vanaf nu onder duurzame ledverlichting (week 19)

Vorige week heeft LI sports uit Kruiningen de verlichtingsinstallatie bij TC Oirsbeek vervangen voor duurzame ledverlichting.

» Bekijk nieuwsbericht


“Trial by media”: de rol van de media in een strafproces (week 19)

Met de hedendaagse ontwikkelingen in onder andere de technologie wordt de media steeds toegankelijker. De media helpt ons up-to-date te blijven met betrekking tot actualiteiten die zich om ons heen afspelen. Zo ook wanneer er strafbare feiten zijn gepleegd en wanneer iemand als verdachte in een strafzaak wordt aangemerkt.

» Bekijk nieuwsbericht


Subsidie Duurzaamheidstafel helpt Beekdaelense energiecoöperatie ImpulZ doorgroeien (week 19)

Energiecoöperatie ImpulZ wil samen met de inwoners van Beekdaelen een bijdrage leveren aan de duurzaamheid binnen de gemeente. Met subsidie van de Duurzaamheidstafel van de gemeente Beekdaelen wil ImpulZ de komende jaren doorgroeien.

» Bekijk nieuwsbericht


Bestuursmutaties bij GV Olympia KFC Schinveld (week 19)

Tijdens de onlangs gehouden ledenvergadering van Gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld zijn Menno Erens en Tom Hendrix benoemd tot nieuwe bestuursleden.

» Bekijk nieuwsbericht


Zorg voor elkaar Online informatiebijeenkomst (week 19)

Op woensdag 26 mei biedt De Domijnen in samenwerking met Remedica een gratis online informatiebijeenkomst aan voor ouderen over meer voor elkaar zorgen.

» Bekijk nieuwsbericht