Nieuws

“Kunst en iets Extra” (week 40)

Kunstenaar Bert Janssen uit Puth, beter bekend als BURTY, begon na het afronden van zijn opleiding tot docent tekenen/ handvaardigheid met het werken als zelfstandig kunstenaar. Liever noemt hij zichzelf ‘kunstenmaker’, dat past beter bij zijn persoon.

» Bekijk nieuwsbericht


Nieuwe visie ondertekend op 6 oktober 2021 (week 41)

De gemeente Beekdaelen en haar partners hebben afgelopen jaar samen de nieuwe visie ‘onafhankelijke cliëntondersteuning’ voor Beekdaelen ontwikkeld.

» Bekijk nieuwsbericht


Maak jezelf onmisbaar! Brandweerkazernes Hulsberg, Schinnen en Schinveld zoeken vrijwilligers. (week 41)

Wil jij nieuwe skills en vaardigheden leren en samen met anderen iets doen om trots op te zijn? Ben jij een professional die naast zijn baan ook op zoek is naar avontuur? Ben jij bereid om te investeren in jezelf? En wil jij iets betekenen voor de veiligheid in je eigen omgeving?

» Bekijk nieuwsbericht


25 Jaar dirigent Zangvereniging Oranje. (week 41)

Benefet concert van Zangvereniging Oranje uit Schinveld voor de slachtoffers van de watersnoodramp 2021 in Limburg. Op zondagmiddag 17 oktober viert dirigent Ton Kropivšek, dat hij 25 jaar verbonden is aan Zangvereniging Oranje Schinveld. Ter gelegenheid hiervan zullen alle koren van Ton samen een concert verzorgen in de Eligiuskerk te Schinveld.

» Bekijk nieuwsbericht


Gemengd Zangkoor ”Levenslust” Schinveld bestaat 50 jaar (week 41)

Aanvankelijk ontstond het koor vanuit de Bejaardenvereniging om tijdens bijeenkomsten hun van een vrolijk lied te laten genieten.

» Bekijk nieuwsbericht


Theaterspektakel D’r Komiek (week 41)

Veertien toneelspelers uit Beekdaelen en daarbuiten draaien overuren. Twee keer per week spelrepetities, het volgen van zangcoaching, dans- en bewegingsles én ondertussen moeten ze ook nog weten hoe ze hun decor zelf kunnen bedienen.

» Bekijk nieuwsbericht