Nieuws

Marco Sturmans lijsttrekker VVD Beekdaelen (week 37)

Tijdens de algemene ledenvergadering van 6 september 2021 is Marco Sturmans gekozen tot lijsttrekker van de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 in de gemeente Beekdaelen.

» Bekijk nieuwsbericht


Geslaagde Lambertusviering Fanfare Sint Lambertus, Schinveld (week 38)

Op zaterdag 18 september jl. vond de jaarlijkse Lambertusviering van Fanfare Sint Lambertus plaats. Om 19.00 uur was er een Eucharistieviering in de Eligiuskerk te Schinveld. Voorafgaand aan de kerkdienst werd het kerkhof bezocht om de overleden leden, familieleden en vrienden van de fanfarefamilie te herdenken.

» Bekijk nieuwsbericht


Herdenking Belgische gevallenen (week 38)

De herdenking van de Belgische gevallenen vindt jaarlijks plaats op de laatste zondag van september, dit jaar dus op zondag, 26 september 2021.

» Bekijk nieuwsbericht


“Geweldig dat al die inwoners helpen zwerfafval op te ruimen!” (week 38)

In Beekdaelen zie je regelmatig inwoners afval opruimen uit bermen, langs paden en in natuurgebieden. Afval dat daar door anderen is weggegooid of dat vanaf een andere plek weggewaaid is. Dit zwerfafval vervuilt onze omgeving en is vele mensen een doorn in het oog.

» Bekijk nieuwsbericht


GV Olympia KFC start nieuw seizoen (week 38)

Gymnastiekvereniging Olympia KFC Schinveld is het nieuwe seizoen gestart met een geslaagd Olympia Festival, een alternatief voor het jaarlijkse jeugdkamp, dat plaatsvond op 10 en 11 september.

» Bekijk nieuwsbericht


Koningsvogelschieten Schutterij St. Gertrudis en Thieskes Bloom (week 38)

Voorafgaand aan de schietwedstrijd werd door stichting Thieske de vrijwilliger van 2021 bekend gemaakt. Jurylid Henriette Thuis sprak de aanwezigen kort toe en maakte toen bekend, dat Paul Jonkers uit de genomineerden was gekozen als winnaar van Thieskes Bloom.

» Bekijk nieuwsbericht